Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
Назва: Аналіз конкурентоспроможності потенціалу підприємства: актуальні методичні підходи та досвід
Інші назви: Анализ конкурентоспособности потенциала предприятия: актуальные методические подходы и опыт
Analysis of the competitive capacity of enterprises: current methodological approaches and experience
Автори: Шевчук, Н.С.
Чернишова, Л.В.
Шевчук, Н.С.
Чернышова, Л.В.
Shevchuk, N.
Chernishova, L.
Бібліографічний опис: Шевчук Н. С. Аналіз конкурентоспроможності потенціалу підприємства: актуальні методичні підходи та досвід / Н. С. Шевчук, Л. В. Чернишова // Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу в контексті євроінтеграції: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. – Одеса: ОНЕУ, 2017. – С. 162-164.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: управління
потенціал
конкурентоспроможність
ресурси
управление
потенциал
конкурентоспособность
ресурсы
managing potential
competitiveness
resources
Короткий огляд (реферат): Розглянуто фактори, що впливають на конкурентоспроможність потенціалу, обгрунтовано необхідність у розробці механізму формування конкурентоспроможного потенціалу. Описано етапи процесу формування конкурентоспроможного потенціалу.
Рассмотрены факторы, влияющие на конкурентоспособность потенциала, обоснована необходимость в разработке механизма формирования конкурентоспособного потенциала. Описаны этапы процесса формирования конкурентоспособного потенциала.
The factors affecting the competitiveness potential, the necessity to develop the mechanism of formation of competitive potential. We describe the stages of formation of competitive potential.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.