Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6042
Назва: Управление устойчивостью оптимальной производственной программы предприятия
Інші назви: Управління стійкістю оптимальної виробничої програми підприємства
Management of stability of the optimum production program of the enterprise
Автори: Егупов, Ю.А.
Егупова, И.Н.
Єгупов, Ю.А.
Єгупова, І.М.
Yegupov, Y.
Yegupova, I.
Бібліографічний опис: Егупов Ю. А. Управление устойчивостью оптимальной производственной программы предприятия / Ю. А. Егупов, І. М. Егупова // Адаптивні стратегії розвитку підприємств харчової промисловості в умовах мінливого світу: матеріали наукового симпозіуму з міжнародною участю (19 травня 2017 р., Одеса) / за ред. О. І. Павлова. – Одеса: Астропринт, 2017 р. – С. 106-110.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Астропринт
Ключові слова: оптимальная производственная программа
экономико-математическая модель
управление устойчивостью
целевая функция
система ограничений
оптимальна виробнича програма
економіко-математична модель
управління стійкістю
цільова функція
система обмежень
optimal production program
economic mathematical model
management of stability
target function
constraint frame
Короткий огляд (реферат): Сформулированы понятие и основная цель управления устойчивостью оптимальной производственной программы предприятия. Обоснован состав параметров экономико-математической модели – объектов управления данным процессом. Рассмотрено содержание основных этапов его осуществления.
Сформульовані поняття й основна мета управління стійкістю оптимальної виробничої програми підприємства. Обґрунтований склад параметрів економіко-математичної моделі – об'єктів управління даним процесом. Розглянуто зміст основних етапів його здійснення.
The notion and the main aim of management of stability of optimal production program of enterprise (OPE) are formulated. The structure of economic mathematical model's characteristics - objects of process control has been grounded. The content of basic stages of its realization has been analysed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6042
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.