Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6123
Назва: Методичне забезпечення процесу управління стійким функціонуванням підприємств малого бізнесу
Інші назви: Методическое обеспечение процесса управления устойчивым функционированием предприятий малого бизнесу
Methodical providing of process of management of functioning of stability of enterprises of small business
Автори: Дарієнко, О.В.
Дариенко, О.В.
Darienko, O.
Бібліографічний опис: Даріенко О. В. Методичне забезпечення процесу управління стійким функціонуванням підприємств малого бізнесу / О. В. Даріенко // Problems of development modern science: theory and practice: collection of scientific articles. –Madrid, Espana: Edex, 2016. – С. 110-115.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Edex
Ключові слова: малий бізнес
стійкість
функціонування
інтегральна оцінка
система індикаторів
моделі стійкості функціонування підприємства малого бізнесу
малый бизнес
устойчивость
функционирование
интегральная оценка
система индикаторов
модели устойчивости функционирования предприятия малого бизнеса
small business
stability
functioning
integrated evaluation
system of indicators
models of functioning stability of small scale business enterprises
Короткий огляд (реферат): Розглянуто принципи, вимоги, критерії оцінки рівня стійкості функціонування підприємств малого бізнесу. Надано методику інтегральної оцінки її рівня. Запропоновано гібридні моделі оцінки рівня стійкості функціонування підприємств переробної промисловості з врахуванням невизначеності.
Рассмотрены принципы, требования, критерии оценки уровня устойчивости функционирования предприятий малого бизнеса. Предложена методика интегральной оценки ее уровня. Предложено гибридные модели оценки уровня устойчивости функционирования предприятий перерабатывающей промышленности с учетом неопределенности.
Principles, requirements, criteria of estimation of level of stability of functioning of enterprises of small business are considered. Methodology of integral estimation of her level is given. The hybrid models of estimation of level of external, internal and general stability of enterprise are worked out for food industry taking into account a vagueness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6123
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.