Методичне забезпечення процесу управління стійким функціонуванням підприємств малого бізнесу

Анотація

Розглянуто принципи, вимоги, критерії оцінки рівня стійкості функціонування підприємств малого бізнесу. Надано методику інтегральної оцінки її рівня. Запропоновано гібридні моделі оцінки рівня стійкості функціонування підприємств переробної промисловості з врахуванням невизначеності.
Рассмотрены принципы, требования, критерии оценки уровня устойчивости функционирования предприятий малого бизнеса. Предложена методика интегральной оценки ее уровня. Предложено гибридные модели оценки уровня устойчивости функционирования предприятий перерабатывающей промышленности с учетом неопределенности.
Principles, requirements, criteria of estimation of level of stability of functioning of enterprises of small business are considered. Methodology of integral estimation of her level is given. The hybrid models of estimation of level of external, internal and general stability of enterprise are worked out for food industry taking into account a vagueness.

Опис

Бібліографічний опис

Даріенко О. В. Методичне забезпечення процесу управління стійким функціонуванням підприємств малого бізнесу / О. В. Даріенко // Problems of development modern science: theory and practice: collection of scientific articles. –Madrid, Espana: Edex, 2016. – С. 110-115.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються