Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAlexandrova, K.-
dc.contributor.authorАлександрова, К.І.-
dc.contributor.authorАлександрова, Е.И.-
dc.date.accessioned2017-06-27T06:33:15Z-
dc.date.available2017-06-27T06:33:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationForming competitive advantage in food and agricultural industry by implementing safety and quality management systems / K. Alexandrova // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. праць; Одеський національний економічний університет. – Одеса, 2017. – № (62 (1). – С. 58-63. – ISSN 2313-4569.ru_RU
dc.identifier.issn2313-4569-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6143-
dc.description.abstractThe article considers and examines basic quality and safety management systems approved by the Global Food Safety Initiative. Fresh mushroom market of Western Europe and Ukraine are analyzed. Ukrainian mushroom industry was taken as an example to illustrate how European integration process effects on quality and safety management systems implementation in food industry. Suggestions of increasing competitive positions of domestic food products were given.ru_RU
dc.description.abstractУ статті розглянуто та досліджено основні системи управління якістю і безпекою продукції, схвалені Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів. Проаналізовано ринок свіжих грибів країн Західної Європи і України. На прикладі української грибної галузі проілюстровано вплив процесу європейської інтеграції на впровадження систем управління якістю та безпекою в харчовій промисловості. Надано пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності продуктів харчування вітчизняних підприємств.-
dc.description.abstractВ статье рассмотрены и исследованы основные системы управления качеством и безопасностью продукции, одобренные Глобальной инициативой по безопасности пищевых продуктов. Проанализирован рынок свежих грибов стран Западной Европы и Украины. На примере украинской грибной отрасли проиллюстрировано влияние процесса европейской интеграции на внедрение систем управления качеством и безопасностью в пищевой промышленности. Даны предложения по повышению конкурентоспособности продуктов питания отечественных предприятий.-
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectquality management systemru_RU
dc.subjectproduct safetyru_RU
dc.subjecthazard analysisru_RU
dc.subjectsubsidiesru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectсистема управління якістюru_RU
dc.subjectбезпека продукціїru_RU
dc.subjectаналіз небезпечних чинниківru_RU
dc.subjectдотаціїru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectсистема управления качествомru_RU
dc.subjectбезопасностьru_RU
dc.subjectанализ опасных факторовru_RU
dc.subjectдотацииru_RU
dc.titleForming competitive advantage in food and agricultural industry by implementing safety and quality management systemsru_RU
dc.title.alternativeФормування конкурентних переваг в харчовій та сільськогосподарській промисловості шляхом впровадження систем управління безпекою і якістюru_RU
dc.title.alternativeФормирование конкурентных преимуществ в пищевой и сельскохозяйственной промышленности путем внедрения систем управления безопасностью и качествомru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Випуск 2-3, № 63-64



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.