Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/619
Назва: Економічні методи стимулювання підприємницької діяльності в сфері харчової промисловості України
Автори: Кічук, Н.В.
Бібліографічний опис: Кічук Н. В. Економічні методи стимулювання підприємницької діяльності в сфері харчової промисловості України / Н. В. Кічук // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / гол. ред. М. І. Звєряков; Одеський нац. екон. ун-т. – Одеса, 2013. – Вип. 1 (48). - С. 90-95.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто стан розвитку підприємницької діяльності у сфері харчової промисловості. Виявлено основні проблеми, що стримують розвиток галузі. Надано рекомендації щодо покращення ситуації в галузі, а саме: вдосконалення чинного законодавства в сфері підприємництва, оподаткування; підтримка держави сільськогосподарських виробників шляхом вчасного надання дотацій; розвиток таких послуг як кредитування на старт нового бізнесу, лізинг, підтримка інноваційної діяльності на підприємствах галузі. In the article the state of business in the food industry is analyzed. The basic problems that hinder the development of the industry are discovered. Recommendations for improvements in the food industry are made. They are: improving the existing legislation in the field of entrepreneurship, taxation, government support of agricultural producers through timely provision of subsidies, the development of services such as loans to start new businesses, leasing and support innovation in the industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/619
Розташовується у зібраннях:Випуск 1, № 48



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.