Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
Назва: Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)
Інші назви: Особенности учета и контроля деятельности предприятий ресторанного хозяйства (на примере ФЛП Непотенко З.Л.)
Features of the accounting and control of the activities of enterprises of restaurant industry (for example, IE Nepotenko Z.L.)
Автори: Руденко, О.А.
Дата публікації: 2016
Ключові слова: облік
контроль
підприємство
ресторанне господарство
учет
контроль
предприятие
ресторанное хозяйство
accounting
control
enterprise
restaurant economy
Короткий огляд (реферат): Мета написання дипломної роботи полягає у визначенні особливостей як теоретичних, так і практичних аспектів обліку та контролю, у сфері ресторанного господарства в умовах розвитку галузі.
Цель написания дипломной работы заключается в определении особенностей как теоретических, так и практических аспектов учета и контроля в сфере ресторанного хозяйства в условиях развития отрасли.
The purpose of writing the thesis is to determine the features of both theoretical and practical aspects of accounting and control in the sphere of restaurant industry in the development of the industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.