Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
Title: Особливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)
Other Titles: Особенности учета и контроля деятельности предприятий ресторанного хозяйства (на примере ФЛП Непотенко З.Л.)
Features of the accounting and control of the activities of enterprises of restaurant industry (for example, IE Nepotenko Z.L.)
Authors: Руденко, О.А.
Issue Date: 2016
Keywords: облік
контроль
підприємство
ресторанне господарство
учет
контроль
предприятие
ресторанное хозяйство
accounting
control
enterprise
restaurant economy
Abstract: Мета написання дипломної роботи полягає у визначенні особливостей як теоретичних, так і практичних аспектів обліку та контролю, у сфері ресторанного господарства в умовах розвитку галузі.
Цель написания дипломной работы заключается в определении особенностей как теоретических, так и практических аспектов учета и контроля в сфере ресторанного хозяйства в условиях развития отрасли.
The purpose of writing the thesis is to determine the features of both theoretical and practical aspects of accounting and control in the sphere of restaurant industry in the development of the industry.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.