Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, О.А.-
dc.date.accessioned2017-07-10T10:14:49Z-
dc.date.available2017-07-10T10:14:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6217-
dc.description.abstractМета написання дипломної роботи полягає у визначенні особливостей як теоретичних, так і практичних аспектів обліку та контролю, у сфері ресторанного господарства в умовах розвитку галузі.ru_RU
dc.description.abstractЦель написания дипломной работы заключается в определении особенностей как теоретических, так и практических аспектов учета и контроля в сфере ресторанного хозяйства в условиях развития отрасли.-
dc.description.abstractThe purpose of writing the thesis is to determine the features of both theoretical and practical aspects of accounting and control in the sphere of restaurant industry in the development of the industry.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectоблікru_RU
dc.subjectконтрольru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectучетru_RU
dc.subjectконтрольru_RU
dc.subjectпредприятиеru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectaccountingru_RU
dc.subjectcontrolru_RU
dc.subjectenterpriseru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.titleОсобливості обліку та контролю діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ФОП Непотенко З.Л.)ru_RU
dc.title.alternativeОсобенности учета и контроля деятельности предприятий ресторанного хозяйства (на примере ФЛП Непотенко З.Л.)ru_RU
dc.title.alternativeFeatures of the accounting and control of the activities of enterprises of restaurant industry (for example, IE Nepotenko Z.L.)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.