Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6228
Назва: | Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства |
Інші назви: | Пути повышения эффективности деятельности предприятий ресторанного хозяйства Ways to improve the efficiency of enterprises restaurant business |
Автори: | Бойко, Т.М. |
Дата публікації: | 2016 |
Ключові слова: | ефективність ведення економічної діяльності рентабельність ринок послуг ресторанного господарства калькулювання витрат інвестиційний проект эффективность ведения экономической деятельности рентабельность рынок услуг общественного питания калькулирование затрат инвестиционный проект efficiency of conducting economic activity profitability market of restaurant services cost calculation investment project |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає в обґрунтуванні можливості підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності вітчизняних підприємств ресторанного господарства, шляхом впровадження організаційно-економічних інновацій. Цель работы заключается в обосновании возможности повышения эффективности финансово-хозяйственной деятельности отечественных предприятий ресторанного хозяйства, путем внедрения организационно-экономических инноваций. The purpose of the work is to substantiate the possibility of increasing the efficiency of financial and economic activity of domestic enterprises of the restaurant industry, through the implementation of organizational and economic innovations. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6228 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства.pdf | 197,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.