Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6228
Title: Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств ресторанного господарства
Other Titles: Пути повышения эффективности деятельности предприятий ресторанного хозяйства
Ways to improve the efficiency of enterprises restaurant business
Authors: Бойко, Т.М.
Issue Date: 2016
Keywords: ефективність ведення економічної діяльності
рентабельність
ринок послуг ресторанного господарства
калькулювання витрат
інвестиційний проект
эффективность ведения экономической деятельности
рентабельность
рынок услуг общественного питания
калькулирование затрат
инвестиционный проект
efficiency of conducting economic activity
profitability
market of restaurant services
cost calculation
investment project
Abstract: Мета роботи полягає в обґрунтуванні можливості підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності вітчизняних підприємств ресторанного господарства, шляхом впровадження організаційно-економічних інновацій.
Цель работы заключается в обосновании возможности повышения эффективности финансово-хозяйственной деятельности отечественных предприятий ресторанного хозяйства, путем внедрения организационно-экономических инноваций.
The purpose of the work is to substantiate the possibility of increasing the efficiency of financial and economic activity of domestic enterprises of the restaurant industry, through the implementation of organizational and economic innovations.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6228
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.