Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6230
Назва: | Напрями підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у сфері сільського зеленого туризму |
Інші назви: | Направления повышения конкурентоспособности туристических предприятий в сфере сельского зеленого туризма Areas of increase of competitiveness of tourism enterprises in the field of rural green tourism |
Автори: | Романова, О.П. |
Дата публікації: | 2016 |
Ключові слова: | екологічний тур стратегія ефективність калькулювання витрат точка беззбитковості інвестиційні витрати аналіз визначення беззбитковості экологический тур стратегия эффективность калькулирование затрат точка безубыточности инвестиционные расходы анализ определения безубыточности ecological tour strategy efficiency cost calculation break-even point investment costs analysis of break-even determination |
Короткий огляд (реферат): | Метою дипломної роботи є обґрунтування методики оцінки конкурентоспроможності туристичних послуг у сфері сільського зеленого туризму, шляхом проведення комплексного дослідження господарсько-економічної діяльності ТОВ «Тартус-тур». Целью дипломной работы является обоснование методики оценки конкурентоспособности туристических услуг в сфере сельского зеленого туризма, путем проведения комплексного исследования хозяйственно-экономической деятельности ООО «Тартус-тур». The purpose of the thesis is to justify the method of assessing the competitiveness of tourism services in the field of rural green tourism through a comprehensive study of economic and economic activity of Tartus-Tour LLC. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6230 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Напрями підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у сфері сільського зеленого туризму.pdf | 182,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.