Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6230
Title: | Напрями підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у сфері сільського зеленого туризму |
Other Titles: | Направления повышения конкурентоспособности туристических предприятий в сфере сельского зеленого туризма Areas of increase of competitiveness of tourism enterprises in the field of rural green tourism |
Authors: | Романова, О.П. |
Issue Date: | 2016 |
Keywords: | екологічний тур стратегія ефективність калькулювання витрат точка беззбитковості інвестиційні витрати аналіз визначення беззбитковості экологический тур стратегия эффективность калькулирование затрат точка безубыточности инвестиционные расходы анализ определения безубыточности ecological tour strategy efficiency cost calculation break-even point investment costs analysis of break-even determination |
Abstract: | Метою дипломної роботи є обґрунтування методики оцінки конкурентоспроможності туристичних послуг у сфері сільського зеленого туризму, шляхом проведення комплексного дослідження господарсько-економічної діяльності ТОВ «Тартус-тур». Целью дипломной работы является обоснование методики оценки конкурентоспособности туристических услуг в сфере сельского зеленого туризма, путем проведения комплексного исследования хозяйственно-экономической деятельности ООО «Тартус-тур». The purpose of the thesis is to justify the method of assessing the competitiveness of tourism services in the field of rural green tourism through a comprehensive study of economic and economic activity of Tartus-Tour LLC. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6230 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Напрями підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств у сфері сільського зеленого туризму.pdf | 182,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.