Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Title: Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)
Other Titles: Разработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост»)
Development of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC)
Authors: Морозюк, А.А.
Issue Date: 2017
Keywords: продукція із сурімі
ризик
безпечність
підприємство
продукция из сурими
риск
безопасность
предприятие
surimi products
risk
safety
enterprise
Abstract: Метою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок.
Целью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек.
The purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.