Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Title: | Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост») |
Other Titles: | Разработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост») Development of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC) |
Authors: | Морозюк, А.А. |
Issue Date: | 2017 |
Keywords: | продукція із сурімі ризик безпечність підприємство продукция из сурими риск безопасность предприятие surimi products risk safety enterprise |
Abstract: | Метою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок. Целью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек. The purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП.pdf | 326,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.