Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Назва: Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)
Інші назви: Разработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост»)
Development of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC)
Автори: Морозюк, А.А.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: продукція із сурімі
ризик
безпечність
підприємство
продукция из сурими
риск
безопасность
предприятие
surimi products
risk
safety
enterprise
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок.
Целью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек.
The purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.