Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМорозюк, А.А.-
dc.date.accessioned2017-08-01T10:26:00Z-
dc.date.available2017-08-01T10:26:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6358-
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є оцінювання ризиків при виробництві продукції із сурімі та розробка системи керування безпечністю фаршированих крабових паличок.ru_RU
dc.description.abstractЦелью дипломной работы является оценка рисков при производстве продукции из сурими и разработка системы управления безопасностью фаршированных крабовых палочек.-
dc.description.abstractThe purpose of the thesis is to assess the risks in the production of surimi products and to develop a safety management system for stuffed crab sticks.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпродукція із суріміru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.subjectбезпечністьru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectпродукция из суримиru_RU
dc.subjectрискru_RU
dc.subjectбезопасностьru_RU
dc.subjectпредприятиеru_RU
dc.subjectsurimi productsru_RU
dc.subjectriskru_RU
dc.subjectsafetyru_RU
dc.subjectenterpriseru_RU
dc.titleРозробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)ru_RU
dc.title.alternativeРазработка программы создания системы управления безопасностью при производстве продукции из сурими на основе концепции ХАССП (по материалам предприятия ООО «Аквафрост»)ru_RU
dc.title.alternativeDevelopment of the program for the creation of a safety management system in the production of surimi products based on the concept of HACCP (based on the materials of the company Akvafrost LLC)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.