Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Назва: | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних |
Інші назви: | Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces |
Автори: | Чабан, Н.Є. |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | продукти харчування безпечність якість споживчі властивості продукты питания безопасность качество потребительские свойства food products safety quality consumer properties |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування. Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания. The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних.pdf | 311,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.