Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Назва: Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
Інші назви: Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных
Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces
Автори: Чабан, Н.Є.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: продукти харчування
безпечність
якість
споживчі властивості
продукты питания
безопасность
качество
потребительские свойства
food products
safety
quality
consumer properties
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування.
Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания.
The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.