Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Title: Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
Other Titles: Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных
Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces
Authors: Чабан, Н.Є.
Issue Date: 2017
Keywords: продукти харчування
безпечність
якість
споживчі властивості
продукты питания
безопасность
качество
потребительские свойства
food products
safety
quality
consumer properties
Abstract: Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування.
Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания.
The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.