Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Title: | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних |
Other Titles: | Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces |
Authors: | Чабан, Н.Є. |
Issue Date: | 2017 |
Keywords: | продукти харчування безпечність якість споживчі властивості продукты питания безопасность качество потребительские свойства food products safety quality consumer properties |
Abstract: | Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування. Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания. The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних.pdf | 311,44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.