Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чабан, Н.Є. | - |
dc.date.accessioned | 2017-08-01T10:34:24Z | - |
dc.date.available | 2017-08-01T10:34:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування. | ru_RU |
dc.description.abstract | Целью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания. | - |
dc.description.abstract | The aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | продукти харчування | ru_RU |
dc.subject | безпечність | ru_RU |
dc.subject | якість | ru_RU |
dc.subject | споживчі властивості | ru_RU |
dc.subject | продукты питания | ru_RU |
dc.subject | безопасность | ru_RU |
dc.subject | качество | ru_RU |
dc.subject | потребительские свойства | ru_RU |
dc.subject | food products | ru_RU |
dc.subject | safety | ru_RU |
dc.subject | quality | ru_RU |
dc.subject | consumer properties | ru_RU |
dc.title | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних | ru_RU |
dc.title.alternative | Факторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезных | ru_RU |
dc.title.alternative | Factors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise sauces | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних.pdf | 311,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.