Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧабан, Н.Є.-
dc.date.accessioned2017-08-01T10:34:24Z-
dc.date.available2017-08-01T10:34:24Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360-
dc.description.abstractМетою роботи є проведення експертизи якості та безпечності соусів майонезних з використанням арбітражних та новітніх методів випробування.ru_RU
dc.description.abstractЦелью работы является проведение экспертизы качества и безопасности соусов майонезных с использованием арбитражных и новейших методов испытания.-
dc.description.abstractThe aim of the work is to carry out expert examination of the quality and safety of mayonnaise sauces using arbitration and advanced test methods.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпродукти харчуванняru_RU
dc.subjectбезпечністьru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectспоживчі властивостіru_RU
dc.subjectпродукты питанияru_RU
dc.subjectбезопасностьru_RU
dc.subjectкачествоru_RU
dc.subjectпотребительские свойстваru_RU
dc.subjectfood productsru_RU
dc.subjectsafetyru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectconsumer propertiesru_RU
dc.titleЧинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезнихru_RU
dc.title.alternativeФакторы формирования потребительских свойств и экспертиза качества и безопасности соусов майонезныхru_RU
dc.title.alternativeFactors of formation of consumer properties and examination of quality and safety of mayonnaise saucesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.