Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6474
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кондитерської
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания кондитерской
Economic justification of the project of creation of confectionary
Authors: Варданян, А.Є.
Issue Date: 2017
Keywords: малий бізнес
кондитерська «Laki»
орендоване та кондитерське приміщення
малый бизнес
кондитерская «Laki»
арендованное и кондитерское помещения
small business
bakery "Laki"
rented and confectionery premises
Abstract: У дипломі детально обґрунтовано започаткування підприємницької діяльності в харчовій сфері, пов’язаної з відкриттям кондитерської в орендованому приміщенні. Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти створення кондитерської «Laki».
В дипломе подробно обоснована начала предпринимательской деятельности в пищевой сфере, связанной с открытием кондитерской в арендуемом помещении. Цель выпускной работы – исследовать теоретические, методические и прикладные аспекты создания кондитерской «Laki».
Diploma detailed justification to start a business in the food sector linked to opening a bakery in a rented room. The purpose of the final work is to explore theoretical, methodological and applied aspects of creating a candy store "Laki".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6474
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Варданян А.Є. Економ_чне обгрунтування.pdf286,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.