Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарданян, А.Є.-
dc.date.accessioned2017-09-27T19:34:58Z-
dc.date.available2017-09-27T19:34:58Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6474-
dc.description.abstractУ дипломі детально обґрунтовано започаткування підприємницької діяльності в харчовій сфері, пов’язаної з відкриттям кондитерської в орендованому приміщенні. Мета випускної роботи – дослідити теоретичні, методичні та прикладні аспекти створення кондитерської «Laki».ru_RU
dc.description.abstractВ дипломе подробно обоснована начала предпринимательской деятельности в пищевой сфере, связанной с открытием кондитерской в арендуемом помещении. Цель выпускной работы – исследовать теоретические, методические и прикладные аспекты создания кондитерской «Laki».-
dc.description.abstractDiploma detailed justification to start a business in the food sector linked to opening a bakery in a rented room. The purpose of the final work is to explore theoretical, methodological and applied aspects of creating a candy store "Laki".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмалий бізнесru_RU
dc.subjectкондитерська «Laki»ru_RU
dc.subjectорендоване та кондитерське приміщенняru_RU
dc.subjectмалый бизнесru_RU
dc.subjectкондитерская «Laki»ru_RU
dc.subjectарендованное и кондитерское помещенияru_RU
dc.subjectsmall businessru_RU
dc.subjectbakery "Laki"ru_RU
dc.subjectrented and confectionery premisesru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кондитерськоїru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания кондитерскойru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of confectionaryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Варданян А.Є. Економ_чне обгрунтування.pdf286,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.