Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВодоп’янова, М.М.-
dc.date.accessioned2017-09-27T19:43:16Z-
dc.date.available2017-09-27T19:43:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6476-
dc.description.abstractМета випускної роботи- теоретичні , методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ковбасних виробі.ru_RU
dc.description.abstractЦель выпускной работы - теоретические , методические и прикладные аспекты открытия собственного дела в сфере колбасных изделии.-
dc.description.abstractThe purpose of the final work - theoretical , methodological and applied aspects of starting a business in the field of sausage products.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectковбасиru_RU
dc.subjectпідприємстваru_RU
dc.subjectбізнес-проектуванняru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectколбасыru_RU
dc.subjectпредприятияru_RU
dc.subjectбизнес-проектированиеru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectsausageru_RU
dc.subjectenterprisesru_RU
dc.subjectbusiness planningru_RU
dc.subjectfood industryru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту з створенням підприємства з виробу ковбасиru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта по созданию предприятия с изделия колбасыru_RU
dc.title.alternativeThe economic justification of the project on creation of the enterprise with products sausageru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Водоп'янова М.М. Економ_чне обгрунтування.pdf529,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.