Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6476
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Водоп’янова, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-27T19:43:16Z | - |
dc.date.available | 2017-09-27T19:43:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6476 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи- теоретичні , методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ковбасних виробі. | ru_RU |
dc.description.abstract | Цель выпускной работы - теоретические , методические и прикладные аспекты открытия собственного дела в сфере колбасных изделии. | - |
dc.description.abstract | The purpose of the final work - theoretical , methodological and applied aspects of starting a business in the field of sausage products. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ковбаси | ru_RU |
dc.subject | підприємства | ru_RU |
dc.subject | бізнес-проектування | ru_RU |
dc.subject | харчова промисловість | ru_RU |
dc.subject | колбасы | ru_RU |
dc.subject | предприятия | ru_RU |
dc.subject | бизнес-проектирование | ru_RU |
dc.subject | пищевая промышленность | ru_RU |
dc.subject | sausage | ru_RU |
dc.subject | enterprises | ru_RU |
dc.subject | business planning | ru_RU |
dc.subject | food industry | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту з створенням підприємства з виробу ковбаси | ru_RU |
dc.title.alternative | Экономическое обоснование проекта по созданию предприятия с изделия колбасы | ru_RU |
dc.title.alternative | The economic justification of the project on creation of the enterprise with products sausage | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Водоп'янова М.М. Економ_чне обгрунтування.pdf | 529,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.