Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6480
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилова, А.А.-
dc.date.accessioned2017-09-27T20:07:09Z-
dc.date.available2017-09-27T20:07:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6480-
dc.description.abstractРобота складається з трьох розділів. Розглядаються теоретичні питання відкриття кав’ярні, нормативні та правові аспекти щодо започаткування бізнесу у сфері громадського харчування. Надано аналітичну оцінку щодо можливості створення кав’ярні, сформовані обсяг та структура початкових і поточних витрат, проведено аналіз ринку кави в Одеському регіоні. В третьому розділі представлені результати розрахунку прогнозних показників грошових надходжень проекту, показників його економічної ефективності та виявлено ризики, притаманні проекту створення кав’ярні.ru_RU
dc.description.abstractРабота состоит из трех разделов. Рассматриваются теоретические вопросы открытия кофейни, нормативные и правовые аспекты открытия бизнеса в сфере общественного питания. Предоставлено аналитическую оценку относительно возможности создания кофейни, сформированные объем и структура начальных и текущих расходов, проведен анализ рынка кофе в Одесском регионе. В третьем разделе представлены результаты расчета прогнозных показателей денежных поступлений проекта, показателей его экономической эффективности и выявлены риски, присущие проекта создания кафе.-
dc.description.abstractThe work consists of three sections. The theoretical aspects opening of the coffee house, regulatory and legal aspects regarding starting a business in the field of сatering are considered. The analytical assessment of the possibility of creating coffee house are provided. The amount and structure of initial and operating costs are formed. The analysis of market of the сatering in the Odessa region are conducted. In the third section presents the results of the calculation of estimated figures of receipts of the project, its economic efficiency indicators and the risks inherent in the project to create coffee house are identified.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectринок кавиru_RU
dc.subjectкав’ярняru_RU
dc.subjectкаваru_RU
dc.subjectгромадське харчуванняru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.subjectрынок кофеru_RU
dc.subjectкофейняru_RU
dc.subjectкофеru_RU
dc.subjectобщественное питаниеru_RU
dc.subjectрискru_RU
dc.subjectсoffee marketru_RU
dc.subjectcoffee houseru_RU
dc.subjectcoffeeru_RU
dc.subjectсateringru_RU
dc.subjectriskru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кав’ярніru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания кафеru_RU
dc.title.alternativeThe feasibility study of the coffee house projectru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Данилова А.А. Економ_чне обгрунтування.pdf799,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.