Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальов, А.І.-
dc.date.accessioned2017-09-28T18:54:28Z-
dc.date.available2017-09-28T18:54:28Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6490-
dc.description.abstractУкраїні в сфері громадсткого харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проект створення кафе-кондитерської у місті Одеса. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг даного підприємства. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractУкраине в сфере громадсткого питания: рассмотрены общую концепцию бизнеса, проанализированы условия организации и осуществления предпринимательской деятельности. Предлагается проект создания кафе-кондитерской в городе Одесса. Сформирован стартовый капитал на реализацию проекта, рассчитаны текущие затраты и спрогнозировать прибыль от реализации услуг данного предприятия. Осуществлено экономическое обоснование целесообразности реализации проекта, описаны возможные риски реализации проекта и пути их минимизации.-
dc.description.abstractThe opportunity to start up the own business in the industry of societal feeding in Ukraine is being studied . The general business concept was observed, the organizational and implementation framework for entrepreneurship were analyzed. The start-up project of café cake foundation in Odessa was developed. The volume of the project starting capital was calculated, the cost’s load was optimized, the profit of the enterprise was forecasted. The economic rationale of project introducing was done, the perspective project risks were characterized, the ways to minimize them were suggested.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectзаклад громадського харчуванняru_RU
dc.subjectкондитерські виробиru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectзаведение общественного питанияru_RU
dc.subjectкондитерские изделияru_RU
dc.subjectэффективностьru_RU
dc.subjectprojectru_RU
dc.subjectsocietal feedingru_RU
dc.subjectconfectioneryru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту з відкриття кафе-кондитерськоїru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта по открытию кафе-кондитерскойru_RU
dc.title.alternativeThe economic justification for the project to create the pastry shopru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмилова К.Г. Економ_чне обгрунтування.pdf466,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.