Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Title: Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послуг
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания предприятия по оказанию кейтеринговых услуг
Economic justification of the project of creation of the enterprises for rendering of catering services
Authors: Залецька, А.В.
Issue Date: 2017
Keywords: кейтерингові послуги
ресторанне господарство
кейтеринговые услуги
ресторанное хазяйство
catering services
restaurant management
Abstract: Мета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг.
Цель выпускной работы: исследовать теоретические, методологические аспекты и прикладные аспекты создания предприятия по предоставлению кейтеринговых услуг.
The purpose of the final work: to explore the theoretical, methodological aspects and applied aspects of creation of the enterprise for the provision of catering services.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залецька А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf528,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.