Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послуг |
Інші назви: | Экономическое обоснование проекта создания предприятия по оказанию кейтеринговых услуг Economic justification of the project of creation of the enterprises for rendering of catering services |
Автори: | Залецька, А.В. |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | кейтерингові послуги ресторанне господарство кейтеринговые услуги ресторанное хазяйство catering services restaurant management |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг. Цель выпускной работы: исследовать теоретические, методологические аспекты и прикладные аспекты создания предприятия по предоставлению кейтеринговых услуг. The purpose of the final work: to explore the theoretical, methodological aspects and applied aspects of creation of the enterprise for the provision of catering services. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Залецька А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf | 528,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.