Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послуг
Інші назви: Экономическое обоснование проекта создания предприятия по оказанию кейтеринговых услуг
Economic justification of the project of creation of the enterprises for rendering of catering services
Автори: Залецька, А.В.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: кейтерингові послуги
ресторанне господарство
кейтеринговые услуги
ресторанное хазяйство
catering services
restaurant management
Короткий огляд (реферат): Мета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг.
Цель выпускной работы: исследовать теоретические, методологические аспекты и прикладные аспекты создания предприятия по предоставлению кейтеринговых услуг.
The purpose of the final work: to explore the theoretical, methodological aspects and applied aspects of creation of the enterprise for the provision of catering services.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залецька А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf528,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.