Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗалецька, А.В.-
dc.date.accessioned2017-09-28T20:15:34Z-
dc.date.available2017-09-28T20:15:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6495-
dc.description.abstractМета випускної роботи: дослідити теоретичні, методологічні аспекти та прикладні аспекти створення підприємства з надання кейтерингових послуг.ru_RU
dc.description.abstractЦель выпускной работы: исследовать теоретические, методологические аспекты и прикладные аспекты создания предприятия по предоставлению кейтеринговых услуг.-
dc.description.abstractThe purpose of the final work: to explore the theoretical, methodological aspects and applied aspects of creation of the enterprise for the provision of catering services.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкейтерингові послугиru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectкейтеринговые услугиru_RU
dc.subjectресторанное хазяйствоru_RU
dc.subjectcatering servicesru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення підприємства з надання кейтерингових послугru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания предприятия по оказанию кейтеринговых услугru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the enterprises for rendering of catering servicesru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Залецька А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf528,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.