Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6501
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Разінкін, Н.С. | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-30T19:08:00Z | - |
dc.date.available | 2017-09-30T19:08:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6501 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи - теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства. | ru_RU |
dc.description.abstract | Цель выпускной работы - теоретические, методические и прикладные аспекты открытия собственного дела в сфере ресторанного хозяйства. | - |
dc.description.abstract | The purpose of the final work - theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the field of restaurant management. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | громадське харчування | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | оподаткування бізнесу | ru_RU |
dc.subject | створення кафе | ru_RU |
dc.subject | общественное питание | ru_RU |
dc.subject | ресторанное хозяйство | ru_RU |
dc.subject | налогообложение бизнеса | ru_RU |
dc.subject | создание кафе | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.subject | restaurant management | ru_RU |
dc.subject | business taxation | ru_RU |
dc.subject | creation cafe | ru_RU |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської «Choven» | ru_RU |
dc.title.alternative | Экономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской «Choven» | ru_RU |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation of cafe-confectionery "Choven" | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Раз_нк_н Н.С. Економ_чне обгрунтування.pdf | 376,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.