Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРазінкін, Н.С.-
dc.date.accessioned2017-09-30T19:08:00Z-
dc.date.available2017-09-30T19:08:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6501-
dc.description.abstractМета випускної роботи - теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractЦель выпускной работы - теоретические, методические и прикладные аспекты открытия собственного дела в сфере ресторанного хозяйства.-
dc.description.abstractThe purpose of the final work - theoretical, methodological and applied aspects of starting a business in the field of restaurant management.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectгромадське харчуванняru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectоподаткування бізнесуru_RU
dc.subjectстворення кафеru_RU
dc.subjectобщественное питаниеru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectналогообложение бизнесаru_RU
dc.subjectсоздание кафеru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.subjectbusiness taxationru_RU
dc.subjectcreation caferu_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафе-кондитерської «Choven»ru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта создания кафе-кондитерской «Choven»ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of cafe-confectionery "Choven"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Раз_нк_н Н.С. Економ_чне обгрунтування.pdf376,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.