Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6502
Назва: Економічне обґрунтування проекту відкриття ресторану з пивоварнею
Інші назви: Экономическое обоснование проекта открытия ресторана с пивоварней
The economic justification of the project of opening of restaurant with a brewery
Автори: Тимофєєв, А.В.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: пивоварня
власна справа
ресторанне господарство
пивоварня
собственное дело
ресторанное хозяйство
brewery
own business
restaurant management
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану.
Целью работы является исследования теоретических положений и осуществления расчетов по обоснованию целесообразности открытия ресторана.
The aim of this work is to study the theoretical principles and calculations in substantiation of expediency of opening a restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6502
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимофєєв А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf235,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.