Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимофєєв, А.В.-
dc.date.accessioned2017-09-30T19:11:39Z-
dc.date.available2017-09-30T19:11:39Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6502-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття ресторану.ru_RU
dc.description.abstractЦелью работы является исследования теоретических положений и осуществления расчетов по обоснованию целесообразности открытия ресторана.-
dc.description.abstractThe aim of this work is to study the theoretical principles and calculations in substantiation of expediency of opening a restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпивоварняru_RU
dc.subjectвласна справаru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectпивоварняru_RU
dc.subjectсобственное делоru_RU
dc.subjectресторанное хозяйствоru_RU
dc.subjectbreweryru_RU
dc.subjectown businessru_RU
dc.subjectrestaurant managementru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту відкриття ресторану з пивоварнеюru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование проекта открытия ресторана с пивоварнейru_RU
dc.title.alternativeThe economic justification of the project of opening of restaurant with a breweryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимофєєв А.В. Економ_чне обгрунтування.pdf235,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.