Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6588
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрутенко, В.І.-
dc.date.accessioned2017-10-21T20:59:01Z-
dc.date.available2017-10-21T20:59:01Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6588-
dc.description.abstractУ роботі досліджуються теоретичні основи механізму мотивації та стимулювання праці персоналу підприємств ресторанного бізнесу. Аналізується стан фінансово-господарської діяльності ресторану «Горець» за останні два роки. Обґрунтовуються пропозиції із вдосконалення системи мотивації персоналу ресторану. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження системи розподілу преміальних виплат на основі кваліметричної моделі індивідуальних чинників оцінки персоналу ресторанних підприємств. Наведені в випускній роботі результати аналізу й рекомендації з удосконалення системи стимулювання персоналу можуть широко застосовуватися для роботи у ресторанному бізнесі України, що обумовлює практичну цінність роботи.ru_RU
dc.description.abstractВ работе исследуются теоретические основы механизма мотивации и стимулирования труда персонала предприятий ресторанного бизнеса. Анализируется состояние финансово-хозяйственной деятельности ресторана «Горец» за последние два года. Обосновываются предложения по совершенствованию системы мотивации персонала ресторана. По результатам исследования сформулирована целесообразность внедрения системы распределения премиальных выплат на основе квалиметрической модели индивидуальных факторов оценки персонала ресторанных предприятий. Приведенные в выпускной работе результаты анализа и рекомендации по совершенствованию системы стимулирования персонала могут широко применяться для работы в ресторанном бизнесе Украины, что обуславливает практическую ценность работы.-
dc.description.abstractThis paper investigates the theoretical basis of the mechanism of motivation and stimulation of labor for the personnel in the restaurant business. Examines the state of financial and economic activities of the restaurant "Highlander" over the past two years. The proposals to improve the system of motivation of the restaurant staff. According to the results of the research are formulated the feasibility of implementing the system of distribution of bonus payments on the basis of qualimetric model individual factors staff evaluation of the restaurant owners. Given the prom the results of analysis and recommendations for improving the system of staff incentives can be widely applied to work in the restaurant business of Ukraine, which determines the practical value of the work.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectзаробітна платаru_RU
dc.subjectмотиваціяru_RU
dc.subjectстимулюванняru_RU
dc.subjectпреміюванняru_RU
dc.subjectкваліфікаційні характеристикиru_RU
dc.subjectіндивідуальні чинники оцінки персоналуru_RU
dc.subjectзаработная платаru_RU
dc.subjectмотивацияru_RU
dc.subjectстимулированиеru_RU
dc.subjectпремированиеru_RU
dc.subjectквалификационные характеристикиru_RU
dc.subjectиндивидуальные факторы оценки персоналаru_RU
dc.subjectwagesru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectpromotionru_RU
dc.subjectbonusesru_RU
dc.subjectjob characteristicsru_RU
dc.subjectindividual factors of personnel assessmentru_RU
dc.titleНапрями удосконалення мотивації праці на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeНаправления совершенствования мотивации труда на предприятиях ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeDirections of improvement of labor motivation in enterprises of restaurant businessru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крутенко В.І. Напрями удосконалення.pdf351,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.