Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6615
Назва: Зростання продуктивності праці вітчизняних підприємств на засадах організаційно-управлінських інновацій
Інші назви: Рост производительности труда отечественных предприятий на основе организационно-управленческих инноваций
Labour productivity growth of domestic enterprises on the basis of organizational and managerial innovations
Автори: Орленко (Сопенюк), О.М.
Орленко (Сопенюк), О.М.
Orlenko, O.
Бібліографічний опис: Орленко О. М. Зростання продуктивності праці вітчизняних підприємств на засадах організаційно-управлінських інновацій [Електронний ресурс] / О. М. Орленко // Інфраструктура ринку. – 2017. – №9. – С. 66-70. – Режим доступу: http://www.market-infr.od.ua/uk/9-2017
Дата публікації: 2017
Ключові слова: продуктивність праці
конкурентоспроможність
організаційно-управлінські інновації
системи менеджменту якості
олійно-жирові підприємства
производительность труда
конкурентоспособность
организационно-управленческие инновации
системы менеджмента качества
масложировые предприятия
productivity
competitiveness
organizational and managerial innovations
quality management systems
oil and fat enterprises
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сутність та значення організаційно – управлінських інновацій для зростання рівня продуктивності праці сучасних підприємств. Доведено першочерговість застосування організаційно-управлінських інновацій порівняно з продуктовими та процесними. Окреслено умови, на основі яких повинно здійснюватися застосування організаційно-управлінських інновацій. Досліджено системи менеджменту якості як вид організаційно-управлінських інновацій, які використовуються на вітчизняних олійно-жирових підприємствах.
В статье рассмотрены сущность и значение организационно – управленческих инноваций для роста уровня производительности труда современных предприятий. Доказано первоочередность применения организационно-управленческих инноваций по сравнению с продуктовыми и процессными. Определены условия, на основе которых должно осуществляться применения организационно-управленческих инноваций. Исследованы системы менеджмента качества как вид организационно-управленческих инноваций, которые используются на отечественных масложировых предприятиях.
The article considers the essence and importance of organizational and managerial innovations for the labour productivity growth at modern enterprises. It is proven the priority of organizational and managerial innovations’ application in comparison with product and process innovations. Conditions are defined, on the basis of which the application of organizational and managerial innovations should be implemented. Systems of quality management are investigated as the type of organizational and managerial innovations that are used at domestic oil and fat enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6615
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.