Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення кафе (з продажу кондитерських виробів)
Інші назви: Экономическое обоснование проекта создания кафе (продажи кондитерских изделий)
The economic justification of the project to create a café (the sale of confectionery)
Автори: Федосеєнко, О.А.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: ресторанний бізнес
сфера ресторанного господарства
відкриття кафе
ресторанный бизнес
сфера общественного питания
открытие кафе
restaurant business
catering
opening a cafe
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є економічне обґрунтування відкриття власного ресторанного бізнесу, вивчення теоретичних і практичних питань з ресторанного бізнесу, застосовування вмінь при вирішенні конкретних практичних завдань.
Целью работы является экономическое обоснование открытия собственного ресторанного бизнеса, изучение теоретических и практических вопросов ресторанного бизнеса, применение умений при решении конкретных практических задач.
The aim of this work is the economic rationale of opening your own restaurant business, the study of the theoretical and practical issues of the restaurant business, the application of skills to solve specific practical problems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федосеєнко О.А. Економічне обгрунтування.pdf243,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.