Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кафе (з продажу кондитерських виробів)
Other Titles: Экономическое обоснование проекта создания кафе (продажи кондитерских изделий)
The economic justification of the project to create a café (the sale of confectionery)
Authors: Федосеєнко, О.А.
Issue Date: 2017
Keywords: ресторанний бізнес
сфера ресторанного господарства
відкриття кафе
ресторанный бизнес
сфера общественного питания
открытие кафе
restaurant business
catering
opening a cafe
Abstract: Метою роботи є економічне обґрунтування відкриття власного ресторанного бізнесу, вивчення теоретичних і практичних питань з ресторанного бізнесу, застосовування вмінь при вирішенні конкретних практичних завдань.
Целью работы является экономическое обоснование открытия собственного ресторанного бизнеса, изучение теоретических и практических вопросов ресторанного бизнеса, применение умений при решении конкретных практических задач.
The aim of this work is the economic rationale of opening your own restaurant business, the study of the theoretical and practical issues of the restaurant business, the application of skills to solve specific practical problems.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федосеєнко О.А. Економічне обгрунтування.pdf243,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.