Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Назва: Економічне обґрунтування створення власного бізнесу (на прикладі відкриття кафетерію «Аромат»)
Інші назви: Экономическое обоснование создания собственного бизнеса (на примере открытия кафетерия «Аромат»)
Economic justification of project on creation own business (for example, the opening of the cafeteria" Aroma ")
Автори: Коновальчук, А.О.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: сфера господарського харчування
кафетерій
проект
ефективність
ризик
сфера хозяйственного питания
кафетерий
проект
эффективность
риск
catering
cafeteria
the risk of the project
project creation cafe
efficiency
Короткий огляд (реферат): Випускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності створення кафетерію «Аромат». У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері господарського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проект створення кафетерію «Аромат». Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг кафетерію. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.
Выпускная работа состоит из трех разделов. Объект исследования – процесс обоснования целесообразности создания кафе «Аромат». В работе исследуется возможность создания собственного бизнеса в Украине в сфере хозяйственного питание: рассмотрен общую концепцию бизнеса, проанализированы условия организации и осуществления предпринимательской деятельности. Предлагается проект создания кафе «Аромат». Сформирован стартовый капитал на реализацию проекта, рассчитаны текущие затраты и спрогнозировать прибыль от реализации услуг кафетерия. Осуществлено экономическое обоснование целесообразности реализации проекта, описаны возможные риски реализации проекта и пути их минимизации.
Final work consists of three chapters. The object of study - the process of creating cafeteria "Aroma". In this work investigated the opportunity to start own business in Ukraine. The common conception of the organization and creating conditions for business. The proposed project to build a cafeteria "Fragrance". Formed initial funding for the project, estimated costs and income from the sale of services. Done economic rationale for the project, described the project risks and how to minimize them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коновальчук А.О. Бізнес-ідея створення.pdf360,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.