Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоновальчук, А.О.-
dc.date.accessioned2017-10-25T22:29:20Z-
dc.date.available2017-10-25T22:29:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644-
dc.description.abstractВипускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності створення кафетерію «Аромат». У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері господарського харчування: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проект створення кафетерію «Аромат». Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації послуг кафетерію. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractВыпускная работа состоит из трех разделов. Объект исследования – процесс обоснования целесообразности создания кафе «Аромат». В работе исследуется возможность создания собственного бизнеса в Украине в сфере хозяйственного питание: рассмотрен общую концепцию бизнеса, проанализированы условия организации и осуществления предпринимательской деятельности. Предлагается проект создания кафе «Аромат». Сформирован стартовый капитал на реализацию проекта, рассчитаны текущие затраты и спрогнозировать прибыль от реализации услуг кафетерия. Осуществлено экономическое обоснование целесообразности реализации проекта, описаны возможные риски реализации проекта и пути их минимизации.-
dc.description.abstractFinal work consists of three chapters. The object of study - the process of creating cafeteria "Aroma". In this work investigated the opportunity to start own business in Ukraine. The common conception of the organization and creating conditions for business. The proposed project to build a cafeteria "Fragrance". Formed initial funding for the project, estimated costs and income from the sale of services. Done economic rationale for the project, described the project risks and how to minimize them.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсфера господарського харчуванняru_RU
dc.subjectкафетерійru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectризикru_RU
dc.subjectсфера хозяйственного питанияru_RU
dc.subjectкафетерийru_RU
dc.subjectпроектru_RU
dc.subjectэффективностьru_RU
dc.subjectрискru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectcafeteriaru_RU
dc.subjectthe risk of the projectru_RU
dc.subjectproject creation caferu_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування створення власного бізнесу (на прикладі відкриття кафетерію «Аромат»)ru_RU
dc.title.alternativeЭкономическое обоснование создания собственного бизнеса (на примере открытия кафетерия «Аромат»)ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of project on creation own business (for example, the opening of the cafeteria" Aroma ")ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Коновальчук А.О. Бізнес-ідея створення.pdf360,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.