Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Title: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Other Titles: Конкурентоспособность предприятия и пути ее повышения
The company's competitiveness and ways of its improvement
Authors: Кирпа, Ю.В.
Issue Date: 2017
Keywords: конкурентоспроможність підприємства
м’ясокомбінат
конкурентоспособность предприятия
мясокомбинат
the competitiveness of enterprises
meat processing plant
Abstract: Метою дослідження є забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
Целью исследования является обеспечение конкурентоспособности предприятия.
The aim of the study is to ensure the competitiveness of the enterprise.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кирпа Ю.В. Конкурентоспроможність підприємства.pdf343,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.