Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКирпа, Ю.В.-
dc.date.accessioned2017-10-25T22:49:29Z-
dc.date.available2017-10-25T22:49:29Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648-
dc.description.abstractМетою дослідження є забезпечення конкурентоспроможності підприємства.ru_RU
dc.description.abstractЦелью исследования является обеспечение конкурентоспособности предприятия.-
dc.description.abstractThe aim of the study is to ensure the competitiveness of the enterprise.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваru_RU
dc.subjectм’ясокомбінатru_RU
dc.subjectконкурентоспособность предприятияru_RU
dc.subjectмясокомбинатru_RU
dc.subjectthe competitiveness of enterprisesru_RU
dc.subjectmeat processing plantru_RU
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищенняru_RU
dc.title.alternativeКонкурентоспособность предприятия и пути ее повышенияru_RU
dc.title.alternativeThe company's competitiveness and ways of its improvementru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кирпа Ю.В. Конкурентоспроможність підприємства.pdf343,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.