Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
Назва: Удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах
Інші назви: Совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах
Improving the organization of service at ethnic restaurants
Автори: Бабанова, Н.В.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: етнічні ресторани
ринок послуг
этнические рестораны
рынок услуг
ethnic restaurants
a market of services
Короткий огляд (реферат): Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах на прикладі ресторану італійської кухні «Casa Nova»
Целью выпускной работы является разработка и обоснование практических рекомендаций организационно-экономического характера, направленных на совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах на примере ресторана итальянской кухни «Casa Nova»
The purpose of the final work is the development and substantiation of practical recommendations organizational and economic nature aimed at improving the organization of services in ethnic restaurants for example the Italian restaurant "Casa Nova"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабанова Н.В. Удосконалення обслуговування.pdf339,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.