Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
Title: Удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах
Other Titles: Совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах
Improving the organization of service at ethnic restaurants
Authors: Бабанова, Н.В.
Issue Date: 2017
Keywords: етнічні ресторани
ринок послуг
этнические рестораны
рынок услуг
ethnic restaurants
a market of services
Abstract: Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах на прикладі ресторану італійської кухні «Casa Nova»
Целью выпускной работы является разработка и обоснование практических рекомендаций организационно-экономического характера, направленных на совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах на примере ресторана итальянской кухни «Casa Nova»
The purpose of the final work is the development and substantiation of practical recommendations organizational and economic nature aimed at improving the organization of services in ethnic restaurants for example the Italian restaurant "Casa Nova"
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабанова Н.В. Удосконалення обслуговування.pdf339,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.