Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабанова, Н.В.-
dc.date.accessioned2017-10-26T20:52:11Z-
dc.date.available2017-10-26T20:52:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6657-
dc.description.abstractМетою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на удосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанах на прикладі ресторану італійської кухні «Casa Nova»ru_RU
dc.description.abstractЦелью выпускной работы является разработка и обоснование практических рекомендаций организационно-экономического характера, направленных на совершенствование организации обслуживания в этнических ресторанах на примере ресторана итальянской кухни «Casa Nova»-
dc.description.abstractThe purpose of the final work is the development and substantiation of practical recommendations organizational and economic nature aimed at improving the organization of services in ethnic restaurants for example the Italian restaurant "Casa Nova"-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectетнічні рестораниru_RU
dc.subjectринок послугru_RU
dc.subjectэтнические рестораныru_RU
dc.subjectрынок услугru_RU
dc.subjectethnic restaurantsru_RU
dc.subjecta market of servicesru_RU
dc.titleУдосконалення організації обслуговування в етнічних ресторанахru_RU
dc.title.alternativeСовершенствование организации обслуживания в этнических ресторанахru_RU
dc.title.alternativeImproving the organization of service at ethnic restaurantsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабанова Н.В. Удосконалення обслуговування.pdf339,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.