Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6725
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГонцова, В.В.-
dc.date.accessioned2017-11-27T12:25:54Z-
dc.date.available2017-11-27T12:25:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6725-
dc.description.abstractУ роботі розглядається управління конкурентоспроможністю туристичної фірми та фактори, які впливають на конкурентоспроможність. Охарактеризовано найбільш поширені підходи до визначення конкурентоспроможності. Надана класифікація методів оцінки управління конкурентоспроможністю туристичної фірми. Надано загальну характеристику туристичного підприємства «ВІДПОЧИНОК НА СЛАВУ». Зроблено аналіз господарської діяльності туристичного підприємства «ВІДПОЧИНОК НА СЛАВУ». Розглянуто організаційну систему управління. Проведено SWOT – аналіз та виявлено основних конкурентів туристичного підприємства «ВІДПОЧИНОК НА СЛАВУ». Запропоновано заходи щодо підвищення управління конкурентоспроможністю туристичного підприємства «ВІДПОЧИНОК НА СЛАВУ». Надано рекомендації щодо ведення посади фахівця з маркетингу та надано економічне обґрунтування його створення.ru_RU
dc.description.abstractВ работе рассматривается управления конкурентоспособностью туристической фирмы и факторы, влияющие на конкурентоспособность. Охарактеризованы наиболее распространенные подходы к определению конкурентоспособности. Предоставленная классификация методов оценки управления конкурентоспособностью туристической фирмы. Предоставлено общую характеристику туристического предприятия «ОТДЫХ НА СЛАВУ». Сделан анализ хозяйственной деятельности туристического предприятия «ОТДЫХ НА СЛАВУ». Рассмотрены организационную систему управления. Проведен SWOT - анализ и выявлены основных конкурентов туристического предприятия «ОТДЫХ НА СЛАВУ». Предложены мероприятия по повышению управления конкурентоспособностью туристического предприятия «ОТДЫХ НА СЛАВУ». Даны рекомендации по ведению должности специалиста по маркетингу и предоставлено экономическое обоснование его создания.-
dc.description.abstractThe paper examines the management of the competitiveness of the tourism firm and factors that affect competitiveness. The most common approaches to the definition of competitiveness are described. The classification of methods of evaluation of the management of the competitiveness of a tourism company is given. The general characteristics of the tourist enterprise « REST ON GLORY » are given. An analysis of the economic activity of the tourist enterprise « REST ON GLORY » is made. The organizational management system is considered. The SWOT analysis was carried out and found out the main competitors of the tourist enterprise " REST ON GLORY ". Proposed measures to improve the management of the competitiveness of the tourist enterprise « REST ON GLORY ». The recommendations for the post of a marketing specialist are given and the economic substantiation of its creation is provided.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюru_RU
dc.subjectтуристична фірмаru_RU
dc.subjectметоди оцінки конкурентоспроможностіru_RU
dc.subjectорганізаційна структураru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectуправление конкурентоспособностьюru_RU
dc.subjectтуристическая фирмаru_RU
dc.subjectметоды оценки конкурентоспособностиru_RU
dc.subjectорганизационная структураru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectcompetitiveness managementru_RU
dc.subjecttourism company’sru_RU
dc.subjectmethods of measuring competitivenessru_RU
dc.subjectorganizational structureru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю туристичної фірмиru_RU
dc.title.alternativeУправление конкурентоспособностью туристической фирмыru_RU
dc.title.alternativeTourism company’s competitiveness managementru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гонцова В.В. Управління конкурентоспроможністю.pdf552,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.