Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6729
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмельянова, А.В.-
dc.date.accessioned2017-11-27T12:47:20Z-
dc.date.available2017-11-27T12:47:20Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6729-
dc.description.abstractМета дипломної роботи - вивчити теоретичні аспекти маркетингового середовища підприємства, проаналізувати сучасний стан та розробити напрями вдосконалення маркетингової середовища підприємства на прикладі арт-кафе «Dals Media».ru_RU
dc.description.abstractЦель дипломной работы - изучить теоретические аспекты маркетинговой среды предприятия, проанализировать современное состояние и разработать направления совершенствования маркетинговой среды предприятия на примере арт-кафе «Dals Media».-
dc.description.abstractThe aim of the thesis is to study theoretical aspects of the marketing environment of the enterprise, to analyze current status and to develop ways of improving the marketing environment of the enterprise on the example of the art-cafe "Dals Media".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectмаркетингове середовищеru_RU
dc.subjectгромадське харчуванняru_RU
dc.subjectмаркетинговая средаru_RU
dc.subjectобщественное питаниеru_RU
dc.subjectmarketing environmentru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.titleAнaліз мaркeтингoвoгo сeрeдoвищa тa рoзрoбкa рeкoмeндaцій щoдo йoгo урaхувaння в діяльнoсті підприємствa «Dals Media»ru_RU
dc.title.alternativeАнализ маркетинговой среды и разработка рекомендаций по его учета в деятельности предприятия «Dals Media»ru_RU
dc.title.alternativeAnalysis of the marketing environment and the development of recommendations for accounting in the enterprise "Dals Media"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ємельянова А.В. Аналіз маркетигового середовища.pdf334,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.