Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Назва: Управління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства
Інші назви: Управление организацией труда персонала и повышения качества обслуживания на предприятиях гостиничного хозяйства
The organization management of personnel and improving the quality of service at the enterprises of the hotel industry
Автори: Бурдіяк, Г.В.
Дата публікації: 2017
Ключові слова: організація праці персоналу
готельне господарство
підприємства
организация труда персонала
гостиничное хозяйство
предприятия
labour organization staff
hospitality
businesses
Короткий огляд (реферат): Мета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva».
Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva».
The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурдіяк Г.В. Управління організацією.pdf198,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.