Управління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva».
Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva».
The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva".
Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva».
The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva".