Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Назва: | Управління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства |
Інші назви: | Управление организацией труда персонала и повышения качества обслуживания на предприятиях гостиничного хозяйства The organization management of personnel and improving the quality of service at the enterprises of the hotel industry |
Автори: | Бурдіяк, Г.В. |
Дата публікації: | 2017 |
Ключові слова: | організація праці персоналу готельне господарство підприємства организация труда персонала гостиничное хозяйство предприятия labour organization staff hospitality businesses |
Короткий огляд (реферат): | Мета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva». Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva». The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бурдіяк Г.В. Управління організацією.pdf | 198,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.