Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Title: Управління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства
Other Titles: Управление организацией труда персонала и повышения качества обслуживания на предприятиях гостиничного хозяйства
The organization management of personnel and improving the quality of service at the enterprises of the hotel industry
Authors: Бурдіяк, Г.В.
Issue Date: 2017
Keywords: організація праці персоналу
готельне господарство
підприємства
организация труда персонала
гостиничное хозяйство
предприятия
labour organization staff
hospitality
businesses
Abstract: Мета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva».
Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva».
The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бурдіяк Г.В. Управління організацією.pdf198,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.