Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Title: | Управління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства |
Other Titles: | Управление организацией труда персонала и повышения качества обслуживания на предприятиях гостиничного хозяйства The organization management of personnel and improving the quality of service at the enterprises of the hotel industry |
Authors: | Бурдіяк, Г.В. |
Issue Date: | 2017 |
Keywords: | організація праці персоналу готельне господарство підприємства организация труда персонала гостиничное хозяйство предприятия labour organization staff hospitality businesses |
Abstract: | Мета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva». Цель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva». The aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva". |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бурдіяк Г.В. Управління організацією.pdf | 198,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.