Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурдіяк, Г.В.-
dc.date.accessioned2017-11-27T21:21:49Z-
dc.date.available2017-11-27T21:21:49Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6761-
dc.description.abstractМета даної роботи полягає в розробці пропозицій щодо удосконалення організації праці персоналу та підвищення якості обслуговування споживачів в готелі «Geneva».ru_RU
dc.description.abstractЦель данной работы заключается в разработке предложений по совершенствованию организации труда персонала и повышение качества обслуживания потребителей в гостинице «Geneva».-
dc.description.abstractThe aim of this work is to develop proposals for improving the organization of the personnel and improving the quality of customer service in the hotel "Geneva".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectорганізація праці персоналуru_RU
dc.subjectготельне господарствоru_RU
dc.subjectпідприємстваru_RU
dc.subjectорганизация труда персоналаru_RU
dc.subjectгостиничное хозяйствоru_RU
dc.subjectпредприятияru_RU
dc.subjectlabour organization staffru_RU
dc.subjecthospitalityru_RU
dc.subjectbusinessesru_RU
dc.titleУправління організацією праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарстваru_RU
dc.title.alternativeУправление организацией труда персонала и повышения качества обслуживания на предприятиях гостиничного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeThe organization management of personnel and improving the quality of service at the enterprises of the hotel industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурдіяк Г.В. Управління організацією.pdf198,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.