Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.contributor.authorZakharchuk, V.-
dc.date.accessioned2017-11-29T12:19:23Z-
dc.date.available2017-11-29T12:19:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЗахарчук В. Г. Товарознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартів / В. Г. Захарчук, Л. В. Неруца // Науковий вісник Одеського національного економічного університету. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2015. – №12 (232). – С. 81-97.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6767-
dc.description.abstractУ статті визначено основні методи та інструменти для проведення товарознавчої експертизи парфумерних товарів згідно національних стандартів та європейських нормативних документів. Розглянуто основні методичні підходи щодо оцінки якості, маркування та пакування парфумерних товарів для оновлення методики проведення експертизи парфумерних товарів відповідно до сучасних вимог. Приведена порівняльна характеристика технічних вимог міжнародних стандартів до якості парфумерних товарів та технічних вимог національних стандартів. Встановлено, що основними факторами формування якості парфумерних товарів є вихідна сировина, кількіс¬ний і якісний склад виробу, особливості його виробни¬цтва (консистенція, характер упаковки, вид споживчої тари, місткість одиниці виробу). Проведено товарознавчу експертизу та аналіз якості парфумерних товарів для виявлення їх відповідності сучасним нормативним документам за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками якості, в тому числі проведена оцінка відповідності тари, в яку фасуються парфумерны рідини, маркування та пакування за методиками, які приведені у європейських нормативних документах.ru_RU
dc.description.abstractВ статье определены основные методы и инструменты для проведения товароведческой экспертизы парфюмерных товаров согласно национальных стандартов и европейских нормативных документов. Рассмотрены основные методические подходы к оценке качества, маркировки и упаковки парфюмерных товаров для обновления методики проведения экспертизы парфюмерных товаров в соответствии с современными требованиями. Приведена сравнительная характеристика технических требований международных стандартов к качеству парфюмерных товаров и технических требований национальных стандартов. Установлено, что основными факторами формирования качества парфюмерных товаров является исходное сырье, количественный и качественный состав изделия, особенности его производства (консистенция, характер упаковки, вид потребительской тары, емкость единицы изделия). Проведена товароведческая экспертиза и анализ качества парфюмерных товаров для выявления их соответствия современным нормативным документам по основным органолептическим и физико-химическим показателям качества, в том числе проведена оценка соответствия тары, в которую фасуются парфюмерные жидкости, маркировки и упаковки по методикам, приведены в европейских нормативных документах.-
dc.description.abstractThe article defines the basic methods and tools for commodity expertise of perfumes according to national standards and European regulations. The basic methodological approaches to the assessment of the quality, labeling and packaging of perfumes to update the methodology of the examination of perfumery goods in accordance with modern requirements are reviewed. The comparative characteristic of the technical requirements of international standards for quality perfumes and technical requirements of national standards are given. It was found that the main factors shaping the quality of perfumes are raw materials, the quantitative and qualitative composition of the product, especially its production (texture, character packing, type of consumer packaging, container product unit). The commodity expert examination and analysis of the quality of perfumes to determine their compliance with modern regulations on the basic organoleptic and physico-chemical indicators of quality, including an assessment of compliance of containers, which are packed of perfumery liquids, labeling and packaging according to the procedures given in European regulations was conducted.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський національний економічний університетru_RU
dc.subjectпарфумерні товариru_RU
dc.subjectтоварознавча експертизаru_RU
dc.subjectпоказники якостіru_RU
dc.subjectметоди оцінки якостіru_RU
dc.subjectмаркуванняru_RU
dc.subjectнормативний документru_RU
dc.subjectпарфюмерные товарыru_RU
dc.subjectтовароведческая экспертизаru_RU
dc.subjectпоказатели качестваru_RU
dc.subjectметоды оценки качестваru_RU
dc.subjectмаркировкаru_RU
dc.subjectнормативный документru_RU
dc.subjectperfume commoditiesru_RU
dc.subjectcommodity expertiseru_RU
dc.subjectquality indicatorsru_RU
dc.subjectmethods for assessing the qualityru_RU
dc.subjectlabelingru_RU
dc.subjectregulatory documentru_RU
dc.subjectстаття-
dc.titleТоварознавча експертиза парфумерних товарів в контексті вимог європейських стандартівru_RU
dc.title.alternativeТовароведческая экспертиза парфюмерных товаров в контексте требований европейских стандартовru_RU
dc.title.alternativeCommodity examination of perfumery products in the context of the requirements of European standardsru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.