Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768
Title: Технологія продукції ресторанного господарства
Other Titles: Технология продукции ресторанного хозяйства
Technology of restaurant production
Authors: Захарчук, В.Г.
Кунділовська, Т.А.
Захарчук, В.Г.
Кундиловская, Т.А.
Zakharchuk, V.
Kundilovskaya, T.
Citation: Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса: Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.
Issue Date: 2016
Publisher: Атлант ВОІ СОІУ
Keywords: заклади ресторанного господарства
класифікація продукції
кулінарна обробка
інноваційні технології
рецептура
контроль якості
лікувально-профілактичне харчування
дитяче харчування
заведения ресторанного хозяйства
классификация продукции
кулинарная обработка
инновационные технологии
рецептура
контроль качества
лечебно-профилактическое питание
детское питание
establishments of the restaurant industry
classification of products
culinary processing
innovative technologies
formulation
quality control
medical and preventive nutrition
baby food
навчальний посібник
Abstract: У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
В учебном пособии рассмотрены особенности теоретического подхода к классификации продукции общественного питания, выбора способов механической и тепловой кулинарной обработки пищевого сырья и продукции, основные технологические приемы приготовления продукции, изучение проблем инновационных технологий, понимание сущности основных категорий и методов технологических процессов, разработки рецептур, осуществление контроля качества продукции общественного питания. Особое внимание уделено технологии продукции для лечебного, лечебно-профилактического, детского питания для реализации в заведениях ресторанного хозяйства. Учебное пособие предназначено для студентов, обучающихся по направлению подготовки 6.140101 «Гостинично-ресторанное дело».
The textbook considers the peculiarities of the theoretical approach to the classification of products of the restaurant industry, the choice of methods of mechanical and thermal culinary processing of food raw materials and products, the basic technological methods of preparation of products, the study of problems of innovative technologies, understanding of the essence of the main categories and methods of technological processes, the development of recipes, the implementation of control the quality of the restaurant industry. Particular attention is paid to the technology of products for medical treatment, prophylactic, baby food for sale in restaurants. The manual is intended for students studying in the field of preparation 6.140101 "Hotel and restaurant business".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768
ISBN: 978-617-7253-61-6
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.