Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768
Назва: Технологія продукції ресторанного господарства
Інші назви: Технология продукции ресторанного хозяйства
Technology of restaurant production
Автори: Захарчук, В.Г.
Кунділовська, Т.А.
Захарчук, В.Г.
Кундиловская, Т.А.
Zakharchuk, V.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Захарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса: Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Атлант ВОІ СОІУ
Ключові слова: заклади ресторанного господарства
класифікація продукції
кулінарна обробка
інноваційні технології
рецептура
контроль якості
лікувально-профілактичне харчування
дитяче харчування
заведения ресторанного хозяйства
классификация продукции
кулинарная обработка
инновационные технологии
рецептура
контроль качества
лечебно-профилактическое питание
детское питание
establishments of the restaurant industry
classification of products
culinary processing
innovative technologies
formulation
quality control
medical and preventive nutrition
baby food
навчальний посібник
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».
В учебном пособии рассмотрены особенности теоретического подхода к классификации продукции общественного питания, выбора способов механической и тепловой кулинарной обработки пищевого сырья и продукции, основные технологические приемы приготовления продукции, изучение проблем инновационных технологий, понимание сущности основных категорий и методов технологических процессов, разработки рецептур, осуществление контроля качества продукции общественного питания. Особое внимание уделено технологии продукции для лечебного, лечебно-профилактического, детского питания для реализации в заведениях ресторанного хозяйства. Учебное пособие предназначено для студентов, обучающихся по направлению подготовки 6.140101 «Гостинично-ресторанное дело».
The textbook considers the peculiarities of the theoretical approach to the classification of products of the restaurant industry, the choice of methods of mechanical and thermal culinary processing of food raw materials and products, the basic technological methods of preparation of products, the study of problems of innovative technologies, understanding of the essence of the main categories and methods of technological processes, the development of recipes, the implementation of control the quality of the restaurant industry. Particular attention is paid to the technology of products for medical treatment, prophylactic, baby food for sale in restaurants. The manual is intended for students studying in the field of preparation 6.140101 "Hotel and restaurant business".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768
ISBN: 978-617-7253-61-6
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf3,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.