Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorЗахарчук, В.Г.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorZakharchuk, V.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2017-11-29T12:34:19Z-
dc.date.available2017-11-29T12:34:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЗахарчук В. Г. Технологія продукції ресторанного господарства: навчальний посібник / В. Г. Захарчук, Т. А. Кунділовська, Г. Є. Гайдукович. – Одеса: Атлант ВОІ СОІУ, 2016. – 479 с.ru_RU
dc.identifier.isbn978-617-7253-61-6-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6768-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику розглянуто особливості теоретичного підходу до класифікації продукції ресторанного господарства, вибору способів механічної та теплової кулінарної обробки харчової сировини і продукції, основні технологічні прийоми приготування продукції, вивчення проблем інноваційних технологій, розуміння сутності основних категорій і методів технологічних процесів, розробки рецептур, здійснення контролю якості продукції ресторанного господарства. Особливу увагу приділено технології продукції для лікувального, лікувально-профілактичного, дитячого харчування для реалізації в закладах ресторанного господарства. Навчальний посібник призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа».ru_RU
dc.description.abstractВ учебном пособии рассмотрены особенности теоретического подхода к классификации продукции общественного питания, выбора способов механической и тепловой кулинарной обработки пищевого сырья и продукции, основные технологические приемы приготовления продукции, изучение проблем инновационных технологий, понимание сущности основных категорий и методов технологических процессов, разработки рецептур, осуществление контроля качества продукции общественного питания. Особое внимание уделено технологии продукции для лечебного, лечебно-профилактического, детского питания для реализации в заведениях ресторанного хозяйства. Учебное пособие предназначено для студентов, обучающихся по направлению подготовки 6.140101 «Гостинично-ресторанное дело».-
dc.description.abstractThe textbook considers the peculiarities of the theoretical approach to the classification of products of the restaurant industry, the choice of methods of mechanical and thermal culinary processing of food raw materials and products, the basic technological methods of preparation of products, the study of problems of innovative technologies, understanding of the essence of the main categories and methods of technological processes, the development of recipes, the implementation of control the quality of the restaurant industry. Particular attention is paid to the technology of products for medical treatment, prophylactic, baby food for sale in restaurants. The manual is intended for students studying in the field of preparation 6.140101 "Hotel and restaurant business".-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherАтлант ВОІ СОІУru_RU
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectкласифікація продукціїru_RU
dc.subjectкулінарна обробкаru_RU
dc.subjectінноваційні технологіїru_RU
dc.subjectрецептураru_RU
dc.subjectконтроль якостіru_RU
dc.subjectлікувально-профілактичне харчуванняru_RU
dc.subjectдитяче харчуванняru_RU
dc.subjectзаведения ресторанного хозяйстваru_RU
dc.subjectклассификация продукцииru_RU
dc.subjectкулинарная обработкаru_RU
dc.subjectинновационные технологииru_RU
dc.subjectрецептураru_RU
dc.subjectконтроль качестваru_RU
dc.subjectлечебно-профилактическое питаниеru_RU
dc.subjectдетское питаниеru_RU
dc.subjectestablishments of the restaurant industryru_RU
dc.subjectclassification of productsru_RU
dc.subjectculinary processingru_RU
dc.subjectinnovative technologiesru_RU
dc.subjectformulationru_RU
dc.subjectquality controlru_RU
dc.subjectmedical and preventive nutritionru_RU
dc.subjectbaby foodru_RU
dc.subjectнавчальний посібник-
dc.titleТехнологія продукції ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeТехнология продукции ресторанного хозяйстваru_RU
dc.title.alternativeTechnology of restaurant productionru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія продукції ресторанного господарства.pdf3,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.