Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Title: | Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства |
Other Titles: | Особенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйства Features of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economy |
Authors: | Волкова, О.І. |
Issue Date: | 2017 |
Keywords: | ресторанне господарство заклади харчування ресторанное хозяйство общественное питание restaurant management catering |
Abstract: | Об’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства. Объектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства. The research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Волкова О.І. Особливості використання.pdf | 781,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.