Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Title: Особливості використання основних засобів у торгово-економічній діяльності підприємств ресторанного господарства
Other Titles: Особенности использования основных средств в торгово-экономической деятельности предприятий ресторанного хозяйства
Features of use of fixed assets in the commercial-economic activity of enterprises of restaurant economy
Authors: Волкова, О.І.
Issue Date: 2017
Keywords: ресторанне господарство
заклади харчування
ресторанное хозяйство
общественное питание
restaurant management
catering
Abstract: Об’єктом дослідження даної роботи є процеси формування основних засобів в закладах ресторанного господарства.
Объектом исследования данной работы являются процессы формирования основных средств в заведениях ресторанного хозяйства.
The research object of this work is the process of formation of fixed assets in the catering industry.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6773
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волкова О.І. Особливості використання.pdf781,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.